Wat is precies het verschil tussen SSD en HDD?

Knowledgebase

Knowledgebase > Minecraft Servers > Wat is precies het verschil tussen SSD en HDD?

De snelheid van een SSD (Solid State Drive) is meer dan 10 keer sneller dan een HDD (Hard Disk Drive).

Met een SSD start je server sneller op en laden de werelden sneller dan bij een HDD. Als je een kleine server wilt nemen kun je gerust gebruik maken van HDD opslag. SSD opslag is erg aangeraden voor grotere servers of als je wilt dat alles lekker snel en soepel werkt.