Logo Freaze
Facebook Twitter Instagram YouTube

Commandblocks aanzetten

Knowledgebase

Knowledgebase > Minecraft Servers > Commandblocks aanzetten

Commandblocks kun je gebruiken om commandos uit te voeren in je server.

Commandblocks staan standaard niet aan in je server. Je kan commandblocks aanzetten door het server.properties bestand aan te passen.

Stap 1: Ga in Multicraft naar Bestanden -> Server instellingen in linker menu.

Multicraft: Bestanden -> Server instellingen

Stap 2: Klik op Server Settings

Multicraft: Server instellingen

Stap 3: Zoek op de pagina naar enable-command-block

Stap 4: Wijzig de waarde "false" aan naar "true".

server.properties: command blocks inschakelen

Stap 5: Scroll naar het einde van de pagina en klik op de knop Opslaan

Multicraft: server instellingen wijzigingen opslaan

Stap 6: Herstart jouw Minecraft server

Commandblocks zouden nu ingeschakeld moeten zijn op je server.