Hoe maak ik een MySQL Database aan?

Knowledgebase

Knowledgebase > Webhosting en Domeinamen > Hoe maak ik een MySQL Database aan?

Allereerst is het handig dat je bent ingelogd op het DirectAdmin controle paneel. Selecteer vervolgens "MySQL Management". Als je al één of meerdere databases hebt zie je die staan in de tabel. Aangezien wij een database willen aanmaken klikken we op "Create new Database" bovenaan de pagina. Vul de gegevens in en klik op "Create". Je kan nu direct aan de slag met je database.