"Command not found" spam in console (Bungeecord)

Knowledgebase

Knowledgebase > Minecraft Servers > "Command not found" spam in console (Bungeecord)

Als je Bungeecord op je server hebt krijg je zeer regelmatig deze commando in de console te zien: Command not found. Dit komt doordat Multicraft standaard iedere x aantal seconden de wereld probeert op te slaan door middel van een commando uit te voeren in de console. Als je het vervelend vindt dat dit steeds in de console komt kan je het gelukkig ook uitschakelen.

Stap 1: Ga in Multicraft naar de pagina waar je je server kan herstarten.

Stap 2: Klik op Show Advanced Options

Stap 3: Haal de vinkjes weg bij: Automatisch opslaan en Wereld opslaan aankondigen

Stap 4: Druk op de knop Opslaan onderaan de pagina.

Je zou nu geen spam meer in de console mogen krijgen met Command not found als je Bungeecord gebruikt.